PV panelen en Zonneboilers

Tbv pagina (1)
Tbv pagina (2)

PV PANELEN EN ZONNEBOILERS

Voor ons is duurzaamheid belangrijk. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor uw PV – systemen en zonneboilers. Maar heeft u iets anders op het oog aarzel dan niet om te bellen, wij kijken samen met u wat te mogelijkheden zijn om u tot dienst te zijn.

PV PANELEN

PV panelen, ook wel zonnepanelen (rechts afgebeeld), gebruiken het licht van de zon om elektriciteit op te wekken. Een installatie heeft de vorm van zonnepanelen op het dak en een omvormer binnen. Deze omvormer kan rechtstreeks op de elektrische installatie van een huis aangesloten worden.

ZONNEBOILERS

Simpel en effectief. Een zonneboiler gebruikt de warmte van de zon om warmte te produceren. Een installatie heeft de vorm van een zonnecollector op het dak voor het opvangen van warmte, een zonneboiler binnen om de warmte in water op te slaan en het nodige leidingwerk om de warmte over te brengen. Door een vloeistof door de collector te laten lopen naar de zonneboiler warmt de zon het water in de boiler op. Een zonneboiler systeem kan zowel voor verwarming als warm water voor kranen en douchen opwekken.