Over ons

AL MEER DAN 90 JAAR VOORUITSTREVEND

Installatiebedrijf Visser is een familiebedrijf dat sinds 1925 gevestigd is op de Noorderweg 185 in Twisk. Onze 10 gemotiveerde medewerkers staan klaar om uw gewenste werkzaamheden te verrichten. Wij zijn er vooral voor particulieren maar werken ook samen met aannemers aan diverse renovaties in de bouw.

In 1925 is Aris Visser als smid gestart. In 1958 is deze smederij overgenomen door zijn zoon Kees Visser, die ook begon met onderhouden van landbouwmechanisatie en later loodgieterswerk. Met de komst van Dick Visser in 1975 is het bedrijf volledig op loodgieterswerk en installatietechniek overgegaan. In 2014 is ook Dick zijn zoon Tim Visser in het bedrijf ingetreden. Momenteel werken Dick en Tim Visser samen in het bedrijf.

Voor uw installaties willen wij door geregeld en gedegen onderhoud te plegen de kans op storingen aan uw installaties te minimaliseren, zodat u van maximaal comfort kunt genieten.

Wij garanderen het gebruik van gekwalificeerde producten en leveranciers, dus uw installatie voldoet aan de hedendaagse voorwaarden en voorschriften.

Ons werkgebied is West-Friesland en (wijde) omstreken.

DUURZAAM DENKEN

Bij Installatiebedrijf Visser staat duurzaamheid centraal. Wij proberen duurzaam mee te denken bij een nieuwe installatie en u hier alternatieven in te bieden. Onze panden hebben geen gasmeters meer. In en rond onze bedrijfspanden beschikken wij ook over diverse duurzame systemen, zoals PV panelen en warmtepompen.

Maar ook in onze afvalstromen proberen wij deze duurzaamheid te verwerken, wij scheiden ons piepschuim, metaal, papier en kunststof folie om dit te laten recyclen. Ook scheiden wij ons PVC afval en restmateriaal om dit naar de fabrikant te retourneren ter recycling. Puin en keramisch afval dat van onze klussen afkomt wordt ook gescheiden om dit ergens een nieuw leven te geven. Wij proberen papiergebruik te reduceren door onze servicedienst bijv. met tablets te laten werken en ook sturen wij onze printertoners naar de fabrikant ter recycling.

BEKIJK ONZE DIENSTEN