Aan alle klanten van Installatiebedrijf Visser.

Na enkele jaren kwakkelen met de gezondheid, en veel andere bijkomende problemen hebben we moeten besluiten om het met onze activiteiten rustiger aan te gaan doen. Onze drukke service afdeling met ruim 1600 trouwe klanten is helaas het eerste waar we afscheid van moeten nemen.  Een briefje zenden met daarin deze mededeling vonden we niet de juiste manier, de klanten aan hun lot over laten, en in de kou laten staan is niet waar we jarenlang voor bezig geweest zijn.

Wij hebben na lang zoeken een collega bedrijf gevonden welke deze werkzaamheden van ons over kan nemen. ESNW is een specialist in service en onderhoud welke dezelfde intentie heeft als ons bedrijf. Dit bedrijf is in onze optiek het juiste bedrijf om onze klanten van de service te voorzien welke ze gewend zijn, en zij zullen na 1 januari 2023 dit op zich nemen

De andere lopende werken zullen we medio 2023 allen af gaan ronden, en onze trouwe medewerkers zullen we bij een nieuwe passende werkgever aanbevelen en mogelijk onderbrengen.

Vervolgens start voor ons de voorbereiding op een hopelijk rustige oude dag.

Namens Installatiebedrijf Visser

Dick Visser