Airconditioning

Tbv pagina (6)
Tbv pagina Airconditioning

AIRCONDITIONING – KOELING

Bij ons kunt u ook terecht voor de plaatsing van aircosystemen. Dit kunnen losse systemen zijn voor bijvoorbeeld een slaapkamer of grotere systemen voor meerdere kamers. Heeft u thuis een kantoor wat zomers te warm is? Of een slaapkamer die u graag wat kouder houdt in de zomer? Dan kunnen wij samen met u de beste mogelijkheden bekijken.

Een airco installatie maakt over het algemeen gebruik van een unit binnen en buiten. Tussen deze units wordt de warmte getransporteerd om de warmte van binnen naar buiten te verplaatsen. Het functioneert hetzelfde als een warmtepomp voor verwarming. Echter waar een warmtepomp vaak de warmte naar water overbrengt en dit rondpompt, verplaatste een airco unit de warmte van lucht naar lucht.

Koudemiddelen in de meeste van deze apparatuur zijn echter schadelijk voor het milieu wanneer deze in de atmosfeer terecht komen, iets wat bij goede omgang met deze middelen niet gebeurd. De koudemiddelen zitten afgesloten in het apparaat. Bij Installatiebedrijf Visser streven wij er echter altijd naar om de gebruikte koudemiddelen constant te verduurzamen.