Centrale Verwarming

Tbv pagina (4)
Tbv pagina 3
Tbv pagina (2) (1)

CENTRALE VERWARMING

Installatiebedrijf Visser voert alle voorkomende CV technische werkzaamheden voor u uit, van de reparatie van een radiatorkraan tot de aanleg van een complete installatie, ongeacht de grootte.

Wij staan voor u klaar indien u plannen heeft voor het duurzaam en energiezuinig verwarmen van een woning, fabriekshal of sporthal. Met kennis van de nieuwste technieken bekijken wij samen met u de mogelijkheden en verzorgen wij een vakkundige aanleg met uitsluitend kwaliteitsproducten.

Zoekt u design radiatoren voor in de badkamer of woonkamer? Wij kunnen veel soorten leveren, u kunt wat informatie bij ons opvragen of vragen of de door u op internet gevonden radiator door ons geleverd en gemonteerd kan worden.

SLIMME THERMOSTAAT

Met behulp van smartphones zijn er ook diverse mogelijkheden om uw thermostaat en ketel op afstand te regelen. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen! Van diverse ketelfabrikanten installeren wij slimme thermostaten. Ook installeren wij voor u het Honeywell EvoHome systeem, waarmee u kamers onafhankelijk van elkaar kunt verwarmen. Heeft u andere wensen voor een slimme thermostaat? Vraag gerust, en we bekijken samen de mogelijkheden!

WARMTEPOMPEN

Voor meer informatie over warmtepompen verwijzen wij u graag door naar onze pagina betreft Warmtepompen!

CV-KETELS

Als huismerk bieden wij de Itho Daalderop en Intergas toestellen aan, klik op de afbeelding van de leverancier om naar één van deze sites te gaan. Heeft u echter een wens voor een ander merk ketel dan kan dit natuurlijk ook, neem contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.